Virtuálne vajíčko Big Green Egg vo vašej záhrade....

Máme pre Vás absolútnu novinku a v tomto segmente ako jediný na svete vám predstavujeme virtuálne vajce Big Green Egg. Pomocou vášho mobilného telefónu (platí aj pre Android aj Apple) bez nutnosti sťahovania si nejakej aplikácie si môžete vyskúšať ako by vyzeralo vajíčko Big Green Egg na vašej záhrade, terase alebo chalupe. Táto praktická aplikácia - big-green-egg_logo si Vás obľúbi lebo vie vytvoriť aj zábavu a môžete sa pri ňom odfotiť prípadne ho umiestniť na veľmi neštandardné miesto...:-)

 

Stačí kliknúť na odkaz - https://p3d.in/zmIH7 tento odkaz si môžete stiahnuť na plochu svojho telefónu a mať ju kedykoľvek pripravenú. Potom sa samozrejme môžete zabávať ako len chcete :-) 

big green egg blog reut sk 01big green egg blog reut sk 05big green egg blog reut sk 04

Samozrejme táto aplikáciu slúži hlavne k tomu aby ste si vedeli predstaviť ako by sa hodilo vajíčko do vášho exteriéru prípadne interiéru. Plánovanie vzhľadom na väčšiu investíciu je dôležité a viete si s partnerom určiť dopredu kde a ako by ste tento gril/pec umiestnili. 

Ako som spomínal nie je nutná žiadna inštalácia a krátke video ako návod je pripravená na kanáli Youtube -

Len pre informáciu toto vajíčko sme museli naložiť do auta a previesť niekoľko stoviek kilometrov do pražskej agentúry Artnet s.r.o. kde ho celú noc pripravovali, fotili a nakoniec graficky upravovali niekoľko hodín aby mohla vzniknúť táto praktická pomôcka pre našich zákazníkov.

big green egg blog reut sk 02big green egg blog reut sk 07big green egg blog reut sk 08big green egg blog reut sk 09

V prípade že nás chcete navštíviť osobne máme pre Vás pripravenú krásnu predajňu v Bratislave - Tuhovská 1/A - klikni na:  

Bigg Green Egg predajna BA4

Tešíme sa na Vás váš plaketa_platinovy